

- Добър ден, много се извинявам за закъснението!
- Нает сте!

- Сега ми обяснете как ударихте пешеходеца?
Шофьорът:
- Господин полицай, изобщо не съм го удрял! Аз спрях за да му дам предимство и той припадна от изненада...

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Прясното българско месо от комбинат „Свищов“ се доставя ексклузивно за веригата
Какво представлява и защо е толкова полезна за човешкото здраве
Моделката, която в последните години е активен юрист, каквото е и образованието й, изпревари критиците си с любопитни признания, от които става ясно и защо е толкова "драстично слаба" според мнозина
Богато и пъстро ястие с много зеленчуци и месо
Освен че не изисква цяла кошница с продукти, става бързо и лесно
Анализът е установил, че основното съдържание на тази по-скоро смес, отколкото месо, е главно костен мозък и определено количество разрушена мускулна
На рафтовете за колбаси ще откриете испански деликатеси от свинско месо от породата Дюрок
Вратите на „Медуза” са отворени всеки ден от девет часа сутринта до единадесет часа вечерта през седмицата, а в петък и събота до един часът след полунощ. Резервации се приемат на телефон: +359 89 0100700
Ето я рецептата
Всеки ден витрините се зареждат с пресни продукти от месокомбинат „Свищов“